*** Водещите вечерни новини на 11 октомври   Турският заместник-министър на

...
*** Водещите вечерни новини на 11 октомври
  Турският заместник-министър на
Коментари Харесай

Водещите новини! Минималната работна заплата става 933 лв. от 1 януари. Турски министър към премиера на Израел: Ти ще умреш


***

Водещите вечерни вести
на 11 октомври

 

Турският заместник-министър на образованието Назиф Йълмаз написа на премиера на Израел Бенямин Нетаняху в Туитър, че ще почине.

Йълмаз отговори на видео, показващо ударите на Израел против Газа, което Нетаняху е споделил в Туитър. 

„ Един ден ще гръмнат и теб. Ти ще умреш “, написа турският министър.

Ударната група на американския самолетоносач „ Джералд Р. Форд “ дойде в източната част на Средиземно море, съобщи АП, като се базира на Централното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати (СЕНТКОМ).

„ Пристигането на тези извънредно способни сили в района е явен сигнал за въздържане, в случай че някой неприятелски на Израел фактор се опита да се възползва от обстановката “, съобщи командващият СЕНТКОМ ген. Майкъл Курила.

Продължава да бъде ревнив бранител на правата и свободите на своите сънародници, само че изрично отхвърли всяка форма на принуждение против мирни жители и акцентира, че това не е методът, по който би трябвало да се търси правдивост.

„ Въпреки че тая очаквания и фантазии за палестинците, нито една от тях не включва пострадване на евреи “.

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху и водачът на опозицията Бени Ганц се споразумяха да образуват изключително държавно управление.

По време на военния интервал „ няма да бъдат насърчавани законопроекти или държавни решения, които не се отнасят до воденето на войната “, а всички висши назначения ще бъдат автоматизирано удължавани по време на военния интервал.

Преди началото на срещата на " Дондуков " 2 министър председателят Николай Денков съобщи пред публицисти, че ще разяснява след нейния край. Директорът на Служба „ Военно разузнаване “ бригаден военачалник Венелин Венев сподели, че хората могат да бъдат спокойни, предава Българска телеграфна агенция. 

Едно от най-популярните лица в израелския футбол – Шломо Шарф, също понесе персонална покруса от безскрупулната офанзива на Хамас през уикенда. Местните медии разкриват, че измежду убитите е и внучката му Мей Наим. Тялото й е било разпознато по-рано денем във вторник, написа sportal.bg.

Спечелилата парламентарните избори в Словакия лява партия " Смер - Социална народна власт ", предвождана от някогашния министър-председател Роберт Фицо, подписа през днешния ден съдружно съглашение с левоцентристката партия " Хлас " ( " Глас - Социална народна власт ", бел. ред.) и националистическата проруска Словашка национална партия (СНП) за съставянето на ново държавно управление този месец, съобщи Ройтерс.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР